Lokal SEO

Lokal SEO

Har du brug for at modtage trafik fra dit lokale område, så er Lokal SEO noget for dig. Udover at det er meget målrettet trafik, så gør vi det også gratis indtil du ligger på første side af Google.dk

Hvem søger lokalt?

Vil du gerne servicere dine kunder i dit eget nærområde endnu bedre online? Mange søger i dag direkte via deres mobil, der automatisk ved, hvor de befinder sig. Hvis du har arbejdet målrettet med lokal SEO, bliver det meget lettere for de lokale kunder at finde frem til dig.

Lokal SEO er særligt interessant for dig, fordi kunder, der søger lokalt, ofte er meget tæt på et køb. Hvis du gør det let for dine kunder at finde dig, gør du det også nemt for dem at vælge dig, når de køber deres næste vare eller ydelse.

Lokal SEO kort

Hvad kan vi tilbyde?

Al SEO begynder med en afklarende samtale med dig, hvor vi finder frem til dine mål og lægger en plan for det lokale SEO arbejde. Så snart vi har fundet frem til de mest optimale lokale søgeord, begynder arbejdet med din hjemmeside eller webshop.

Seolite sørger for, at din hjemmeside er fejlfri og at alt indhold på siden lever op til Googles retningslinjer. Du får også en Google+ profil, eller gennemgår din nuværende profil, hvis du allerede har en. Desuden får du opstillet målingsværktøjer, så du kan følge med i, hvad den lokale SEO gør for dine besøgstal. Desuden får du en daglig opdatering fra os på, hvordan din hjemmeside klarer sig.

Først når din hjemmeside eller webshop rammer side 1 i Google, begynder du at betale den månedlige pris for SEO arbejdet.

Vil du høre mere om, hvad lokal SEO kan gøre for din virksomhed? Ring til os på 70 60 50 55 eller skriv til os lige her.

Kort sagt

  • Gratis til første side i Google.dk
  • Oprettelse af Google+ Profil
  • Optimering af din hjemmeside
  • Opsætning af Google Analytics
  • Daglig måling af din placering