Hvad er On-Page SEO?

Hvad er On-Page SEO?

Hvad er On-Page SEO?

On-Page SEO handler om indholdet og strukturen af din hjemmeside. Indholdet på din hjemmeside som tekst, billeder, og selv links, er en del af hver side. Hver bid af oplysninger, der er en del af din hjemmeside anses for at være ‘On-Page’. Kvaliteten af indholdet samt strukturen eller designet af indholdets layout har en betydelig indvirkning på søgemaskine placeringer af et websted. On-Page SEO er derfor fundamentet i hele SEO-processen. Hvis din hjemmeside ikke er optimeret til dit fag eller område, kan du heller ikke forvente at søgemaskinerne ved hvor du skal vises.

Hvilke forskellige komponenter er forbundet med On-Page SEO?

Hos SEOLite er hvert trin af On-Page SEO processen lige vigtig. Her er et par af komponenter i denne proces, der er af vital betydning

  • Indexing: En ordentlig Indeksering teknik sikrer, at hver eneste side kan findes på din hjemmesiden og er let indekseret af søgemaskinerne. Vi sikrer dette ved at lægge korrekt placerede links på hjemmesiden med de rigtig titler.
  • Indhold: Indholdet af en hjemmeside er af største betydning. Bortset fra at lokke en potentiel kunde ind i din kundekreds, vil indholdet også spille en central rolle i SEO-processen. Vi sikrer, at indholdet er unikt og SEO-venlig.
  • Søgeords Placering: Selvom den generelle idé er, at indhold der er rigt på relaterede søgeord, er en sikker metode til at blive bedre placeret, er dette ikke tilfældet. Overdriver du mængden af søgeord kan du også skade søgemaskine placeringer af dit websted. Vi sørger for at du har de vigtigste søgeord i den rigtige mængde og korrekt placeret.
  • Meta tags: Vi tager meget hensyn til din side titel-tags og beskrivelses tags på hver side. Det er meget vigtigt at den korrekte mængde bruges.
  • Hjemmesidens Links: Navngivningen af webadresserne påvirker også din On-Page SEO. Din hjemmesides webadresser vil blive navngivet for at få den maksimale eksponering på søgemaskinerne.
  • Ordentlig Kode: Vores effektive ansatte af designere og udviklere, arbejder sammen for at producere fejlfrie resultater, en nødvendighed for at søgemaskinerne kan læse siderne uden at gå i stå over diverse fejl.

Disse og en lang række andre faktorer, danner vores grundlæggende SEO metoder, og alle trin er utrolig vigtige for at du får den rette og højeste placering i søgemaskinerne.

Del dette indlæg