Case: Minguldsmed.dk

Om Minguldsmed.dk

Min Guldsmed er et familiefirma, hvor guldsmedenes traditioner er videreført gennem flere generationer.

Min Guldsmed består af to Guldsmedeforretninger i Herlev og Nærum samt en webshop. Forretningen i Nærum har eget værksted med håndværksguldsmede, som udfører reparationer og fremstiller unikke smykker og andre specialopgaver efter stolte håndværksmæssige traditioner.

logo

Før SEO optimeringen

Minguldsmed ønskede større vækst på adskillige områder af deres webshop. I denne case kigger vi på 2 af dem, “Julie Sandlau” og “Vielsesringe”. Disse søgninger har til sammen over 15.000 månedelige søgninger i en branche med stor konkurrence.

Hjemmesiden havde store mangler og fejl i deres kodestruktur, samt en uheldig link profil fra fortiden.

Minguldsmed.dk havde disse placeringer inden opstart ved søgning i Google.dk

  • Julie Sandlau [Position 14]
  • Vielsesringe [Position 24]

Under SEO optimeringen

Vi udførte en komplet SEO optimering af hjemmesiden, samt omstrukterede meget af funktionaliteten for større brugervenlighed. Vi gennemgik minguldsmed.dk´s link historik og fjernede spam links og sikrede deres hjemmeside med SSL certifikat.

Samtidig med vores onpage optimeringer, havde vi vores dygtige tekstforfattere i gang med artikelskrivning til brug i vores link-building, som vi lagde ud med 1-2 dages mellemrum på stærke danske hjemmesider.

Vi fulgte alle hjemmesidens bevægelser tæt med diverse værktøjer som Google Analytics, Google Webmaster Tool, Accuranker, Majestic og manuelle inspektioner for at sikre at vores arbejde gav de resultater som Minguldsmed ønskede.

Efter SEO optimeringen

Vores effektive arbejdsindsats gav hurtigt resultater som var til at føle på. Vi opnåede Top 3 placeringer for disse søgeord på få måneder trods den store konkurrence.

Udover vores fokusområde på “Julie Sandlau” og “Vielsesringe” er mange relaterede søgeord også kommet med op i toppen af søgeresultaterne.

I dag modtager Minguldsmed.dk op omkring 3000 månedelige besøgende fra søgninger på “Julie Sandlau” og “Vielsesringe”. Hvilket giver en ROI langt højere end nogen anden markedsføringsmetode.

vielsesringe
Glq1Vwz