Case: Malermester-tr.dk

logo

Om Malermester-tr.dk

​MALERMESTER-TR – DIT MALERFIRMA PÅ SJÆLLAND

Vi har i vores malerfirma et ufravigeligt princip: det næstbedste er aldrig godt nok. At fornuftige priser og høj kvalitet alligevel går op i en højere enhed hos os, skyldes især godt købmandskab og en effektivt struktureret arbejdsgang.

Før SEO optimeringen

Malermester Thomas Rasmussen begyndte et samarbejde med os tilbage i Juli – 2016, med stort set ingen trafik. De fik omkring 10-20 besøgende / måned til deres hjemmeside, primært på søgninger af deres firmanavn.

Målet var at opnå højere placeringer for søgeord som “maler”.

Malermester-tr.dk havde disse placeringer inden opstart ved søgning i Google.dk

  • Maler [Position 262]

Under SEO optimeringen

Vi gik hele hjemmesiden igennem for evt. fejl og rettelser samt sikrede at alt indhold levede op til Google´s høje krav.

Som sædvanlig satte vi vores tekstforfattere i gang med en masse artikler om malerarbejde, til brug i vores link referencer rundt omkring på stærke danske domæner. En jævn fordeling hver 1-2. dag gav en god og naturlig link tilførsel.

Vi fulgte alle hjemmesidens bevægelser tæt med diverse værktøjer som Google Analytics, Google Webmaster Tool, Accuranker, Majestic og manuelle inspektioner for at sikre at vores arbejde gav de resultater som Malermester Thomas Rasmussen ønskede.

Efter SEO optimeringen

Vi har nu arbejdet i godt 2 måneder på Malermester-tr.dk og vi har allerede opnået fantastiske resultater. På blot 2 måneder har vi fået hjemmesiden fra 262 til Top 2!

Udover denne flotte placering, kan vi se på vores trafikmålinger at de er steget fra de 10-20 besøgende / måned, til næsten 400 besøgende / måned.

Vi ser frem til endnu flere stigninger i trafik, sammen med Thomas Rasmussen.

rangering
trafikmaling