Case: Dropzonedenmark.dk

Om DropzoneDenmark.dk

Dropzone Denmark er det eneste professionelle faldskærmscenter i Danmark.

Dropzone Denmark blev stiftet i foråret 2015, af Rasmus Fynshave, Kim Bo Larsen og Philip Østerberg., der tilsammen har ca. 7500 spring og mere end 30års erfaring i at springe i faldskærm.

Visionen er at styrke faldskærmssporten i Danmark, så vi kan ligge i top på internationalt konkurrenceniveau.

logo

Før SEO optimeringen

DropzoneDenmark kom til os igennem en gratis prøveperiode, så vi kunne vise vores værd. De ønskede flere henvendelser på faldskærmsudspring som blev vores hovedfokus, samt opbygning af bedre rangeringer på mange nærliggende søgeord.

DropzoneDenmark.dk havde disse placeringer inden opstart ved søgning i Google.dk

  • Faldskærmsudspring [Position 17]

Under SEO optimeringen

Vi lavede en fuldstændig ombygning af hjemmesiden for at opnå en 100% mobilvenlig løsning. Vi sørgede for at der ingen fejl var, samt at alle Googles retningslinjer blev fulgt i kodestrukturen.

Som sædvanlig satte vi vores tekstforfattere i gang med en masse artikler om faldskærmsudspring, til brug i vores link referencer rundt omkring på stærke danske domæner. En jævn fordeling hver 1-2. dag gav en god og naturlig link tilførsel.

Vi fulgte alle hjemmesidens bevægelser tæt med diverse værktøjer som Google Analytics, Google Webmaster Tool, Accuranker, Majestic og manuelle inspektioner for at sikre at vores arbejde gav de resultater som DropzoneDenmark ønskede.

Efter SEO optimeringen

DropzoneDenmark var fuldt ud tilfreds med vores prøveperiode og valgte at forlænge vores samarbejde, og vi har på ca. 4 måneder opnået en Top 2 placering for søgeordet “faldskærmsudspring”.

Vi toppede søgemaskinerne i December hvor søgetrafikken for faldskærmsudspring er lav, så vi glæder os derfor til at se hvordan det går til sommer med deres nye placeringer.

rPVOQjg